View Single Post
Old 20 Jan 2011, 21:21   #50
Stalker2009
Junior

Stalker2009

Eu am vazut filmul si nu mi s-a parut deloc plictisitor, dimpotriva reda faptele istorice asa cum s-au petrecut... uneori socante, alteori firesti, aratând modul de supravietuire acolo in salbaticia muntilor Fagaras, a unor tineri care au crezut cu tarie in idealul lor de a fi liberi luptând pentru asta in raport inegal cu fortele uriase de represiune ale regimului bolsevic nou instalat . Din punctul meu de vedere Bodnarenko in interpretarea lui Mihai Constantin este foarte buna, as putea zice ca este rolul cel mai important de pâna acum, care il va marca cu siguranta. Toata echipa de actori este minunata, chiar si Dan Bordeianu, mai putin obisnuit cu rolurile in filme de lung metraj (el jucand mai mult roluri in telenovele) s-a descurcat admirabil in rolul Victor Metea. Dupa filmul lui Nicolae Margineanu - Binecuvintata, fii inchisoare, acesta este al doilea pas important in directia redarii adevarului istoric despre o perioada gri din istoria tarii noastre. Nu pot decat sa-l felicit pe Constantin Popescu jr. pentru acest film document.
Stalker2009 is offline   Reply With Quote sendpm.gif