danonino, calmeaza-te, nu te mai inflama asa, ca astea sunt doar niste discutii, bre.
Uite, sa-ti explic mai clar ce am scris intr-un postare anterioara, ca sa intelegi ce spun eu aici si sa nu te agiti asa, degeaba. Gusturile, stii si tu, cred, nu se discuta. Nu am inteles de ce ne-ai atacat asa, pe noi, "femeile influentabile", cand am spus ce femei ni se par frumoase. Daca stai sa te gandesti, topicul acesta se bazeaza strict pe subiectivitate. "Female beauty I appreciate", adica frumosul pe care il apreciez eu si atat. Cu ce drept ne spui tu ce e frumos si ce nu e frumos? Daca ne place, ne place si atat.
Si eu admir femeile frumoase, tipele pe care le-ai pus tu arata foarte bine, nu pot sa spun ca nu imi incanta ochii. Dar, pe langa ele, imi mai plac si altele. Pana la urma, nu scrie nicaieri, pe acest topic, ca ar trebui sa luam in considerare numai aspectul fizic si atat. Uite, de exemplu, eu am spus ca o femeie care imi place foarte e Katherine Moennig. Sunt sigura ca tie nu ti se pare deloc o frumusete, insa mie imi place extrem de mult de ea, mai ales datorita rolurilor prin care am "cunoscut-o".
Intelegi ce spun eu aici?

Sau trebuie sa explic si mai clar?