Originally Posted by Chambord:
@miercuri: Sincer n-am mai incercat s-o revad si din cate ma cunosc nici n-o sa mai incerc. Ma pot uita la multe chestii O DATA, nu la foarte multe a doua oara. De fapt nu ca nu as putea, ca doar nu ma tai eu, dar in general evit sa re-experimentez ceva dificil fara sa fie neaparat nevoie  Cand treci prin momente din astea intr-un film atmosfera te absoarbe atat de tare incat te doare efectiv pe tine. Nu mai zic ca ma trezeam ca am uitat sa respir.
|
Te inteleg. Eu insa cand dau o scena din asta de o intensitate rara, sunt tentata sa o tot revad (la fel m-a fascinat cumva si scena cu sauna din Eastern Promises, scena cu piscina din Let the Right One In - heh another severed arm there), iar p-asta as revedea-o neaparat pe un ecran mare (sper ca vom avea posibilitatea

) - intentionez chiar sa-l iau si pe tata cu mine (care-i medic) sau pe mama (care a facut alpinism de performanta) sa vad cum reactioneaza si ei.
Cat despre durerea infatisata pe ecran, e un moment in care, dupa ce
isi taie tendoanele cu patentul Franco are o privire pe care se cieste atat de bine cat de zob i-a fost facut creierul in acea clipa, ca m-a ingrozit mai tare decat toata scena in sine.