@miercuri: Sincer n-am mai incercat s-o revad si din cate ma cunosc nici n-o sa mai incerc. Ma pot uita la multe chestii O DATA, nu la foarte multe a doua oara. De fapt nu ca nu as putea, ca doar nu ma tai eu, dar in general evit sa re-experimentez ceva dificil fara sa fie neaparat nevoie

Cand treci prin momente din astea intr-un film atmosfera te absoarbe atat de tare incat te doare efectiv pe tine. Nu mai zic ca ma trezeam ca am uitat sa respir.
@danonino: Tehnic ai dreptate, durerea si agonia reale la o asemenea
operatie sunt incomparabil mai mari si mai insuportabile decat evocarea lor din film. Dar practic, nici un producator normal la cap nu l-ar fi lasat pe Boyle (presupunand ca regizorul ar fi fost tentat sa intinda coarda) sa apropie lucrurile si mai mult de realitate. Deja au lesinat oameni prin sali, deja s-a iesit. Sa amplifici si mai mult momentul ar fi fost prea mult. Si de altfel nici nu cred ca un film (sau arta in general) trebuie sa arate TOT. Sunt lucruri care lucreaza mai eficient pt spectator daca sunt doar sugerate si nu despuiate. Iar durerea e unul din acele lucruri.
------
wow ce intelept am devenit anu asta !
Am uitat sa zic si de James Franco. Chiar mi s-a parut un rol foarte bun. Greu uiti privirea aia pierduta si licarul din ea.