Originally Posted by BooG:
Lord of the rings ! [toate 3]
Motivul : Singurul film la care am incercat sa ma uit de 5 ori si am adormit tot timpul !
Intr-un final acum vreo 7 luni m-am uitat la toata seria ! Stiu ca am inceput sa dau fast forward prin ultima jumatate de ora la partea III ! Nu se mai termina o data ! 
Oricum sunt filme mult mai proaste dar nici unul laudat in halul asta ca lord of the rings de catre mai toti pe care ii cunosc !
Concureaza cu Star Wars dar macar ala nu e chiar asa de laudat 
|
Boog lasa-te frate de comenturi pentru ca observ ca nu sti sa apreciezi filmul in sinea lui ... avand in vedere ca ultima parte a castigat 11 oscaruri din 11 nominalizari "tie iti venea sa dormi" . Un film nu trebuie apreciat doar dupa storyline(evident ca aceasta este un atu) ci dupa efecte ,dupa cum sunt jucate personajele etc , nu sunt eu critic de film dar nu mai veni cu astfel de comenturi , spre deosbire de Avatar la care si un copil de 9 ani isi da din primele 10minute cum se va termina filmul dar nu pot zice ca este un film prost pentru ca a revolutionat intr-un fel istoria cinematografic a datorita efectelor 3D . Asa ca lasa pe altii care nu dau cu bata-n balta.