View Single Post
Old 11 Jan 2011, 13:07   #3079
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Federico:
LE: Apropo, am mai vazut si "127 Hours" - placut per total dar m-au enervat apucaturile videoclipoide ale lui Boyle. Parea asa de disperat sa compenseze minimalismul povestii incat mai avea putin si baga camera aia nenorocita nici-nu-mai-zic-unde... Franco e bun, scena in care face haz de necaz reconstituind un show TV e superba, insa are unele momente cand se apropie periculos de mult de a fi gretos de cool.
Bine zis cumva cu apucaturile videoclipoide, insa pe mine nu m-au deranjat atat de tare giumbuslucurile camerelor cat m-a deranjat faptul ca se bazeaza mult prea mult pe muzica si sunt momente in care muzica pare sa dicteze scena si nu invers. Din fericire nu da gres in momentele mai cu greutate ale filmului, mi-era groaza ca muzica o sa se verse pur si simplu peste si o sa-mi estompeze toate impressie lasate de imagini. Dar nu a fost asa. Inceputul e cel mai 'videoclipoid', ca in rest filmarile claustrante prin diverse tuburi si Scooby-Doo-ul si reclama la Cola mi s-au parut destul de bine integrate si nu m-au deranjat. Complet inutila mi s-a parut insa fractiunea aia in care ne arata cum se rupe osul from the inside, estetic nu ma incanta cu nimic si nu e ca si cum nu ne-a fi dat seama anyway.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif