View Single Post
Old 09 Jan 2011, 19:09   #3069
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by miercuri:
Sunt atatia alti cineasti care au stiut sa-si faca violenta sa doara fara a a apela la trucuri ieftine de regizor de videoclipuri. Enter the Void mi se pare ca ii da cel mai bine arama pe fatza. O labareala gimmicky, artificii tehnice peste artificii tehnice atat de obnoxious si previzibile incat nu face decat accentueze banalitatea crasa a scenariului. Prima sectiune iti serveste totul atat de mura in gura incat devine jenant sa te uiti. Tentativa lui Noe de a transpune pe film o tehnica gen stream of consciousness e rizibila de-a dreptul. Iar actorii, toti niste poame. Dar slava domnului, in 2010 mai sunt o gramada de tineri pastilatzi si impresionabili care sa caste gura si la asa ceva.

Subscriu intru totul. Cand ti-am citit prima data mesajele am crezut ca s-ar putea sa fie doar o diferenta de viziune, asa cum a fost la Irreversible de exemplu... parca tin minte ca erai printre cei carora nu le-a placut. De data asta iti dau dreptate, povestea e mult prea banala, puerila si lungita extraordinar de mult. Artificiile alea tehnice sunt bine realizate, dar e mult prea putin ca sa compenseze pentru cele 160 de minute de... nimic, practic ele asta reprezinta, 160 minute de luminite care pulseaza frumos pe ecran de parca m-as fi uitat la windows media player plus o camera care se tot invarte si trece prin cladiri.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif