Pai sa va povestesc cam ce am vazut eu in "vacanta" de sarbatori :
A Christmas Carol (2009) - In 2009 l-am ratat, asa ca am zis ca il pastrez pentru iarna asta. Foarte placut vizual, trateaza intr-un mod reusit binecunoscuta poveste a fantomelor Craciunului, scrisa de Charles Dickens. Cu siguranta voi reveni la el peste cativa ani (cateva Craciunuri).
Tron: Legacy (2010) - Recunosc ca am o chestie pentru SF-uri. Poate e si o treaba amplificata de o perioada destul de lunga cand citeam carti de acest gen cate 3 pe saptamana

. Mi-era dor sa vad un SF si un film 3D si mi-am satisfacut dorinta. Ok.. daca il analizez la rece ajung oarecum la concluzia celor care au tratat filmul la thread-ul dedicat, mai ales in ceea ce priveste Eargasmul (o expresie care m-a prins rau), daca analizez subiectiv, chiar mi-a placut sa il vad si am trecut cu ingaduinta peste ideea ca ar fi putut fi exploatata putintel mai bine toata povestea.
Mr. Bean's Holiday (2007) - O comedie care a reusit sa ma faca sa ma amuz cu adevarat, pe care am gustat-o din plin. Chiar m-a prins si mi-a dat o senzatie pe care nu am mai avut-o de cand eram mica si vedeam filme cu alt avant. Spre deosebire de acesta, Johnny English (2003) care era aseara pe Antena 1 nu a reusit mai deloc sa imi atraga atentia incat m-am trezit mutand aiurea pe alte posturi.
Never Let Me Go (2010) - O drama destul de impresionanta prin intermediul careia am reusit sa o revad pe Carey Mulligan pe care o asteptam cu nerabdare in alt rol dupa ce am pus ochii pe ea in "An Education". Filmul a reusit sa ma atinga, iar scena cu Tommy urland de disperare a fost punctul culminant in acest sens...geniala... Finalul, desi trist, este frumos prin profunzimea lui.
The Social Network (2010) - atrage in primul rand (in acelasi stil in care atrage Facebook-ul) prin curiozitate. Desi destul de lipsit de morala

, creatorul faimosului feisbuc, Mark Zuckerberg este un personaj interesant. Poate si datorita faptului ca ma atrage subiectul in sine (site-uri, treburi de genul) filmul mi s-a parut chiar bun.
The Town (2010) - destul de bun, dar nu iesit din tipare. Spargatori de banci, gagica buna, poveste de dragoste, un pic de dramatism ... cam d-astea... unite toate intr-un film numai bun de vazut cand ai chef de o seara la cinema.
The Next Three Days (2010) - Nush ce boicota prietenul meu ca a avut ceva scapari de ordin tehnic, dar mie mi s-a parut unul dintre cele mai bune fillme "cu evadari" . Russell Crowe a fost o alegere foarte inspirata si si-a intrat de minune in rol.
Old School (2003) - Din categoria americanismelor in materie de comedii, o adevarata parada de actori cu cv-urile pline de astfel de filme, nu reuseste sa se desprinda de mediocru , ba chiar se cam scufunda sub... desi cineva il recomanda zilele trecute cu atata foc incat m-a facut sa il vad si eu.
Cred ca mai aveam de enumerat, dar nici eu nu stiu ce am mai vazut