View Single Post
Old 31 Dec 2010, 11:17   #10
princess_peach
Guru

princess_peach

Aaa...si inca o problema...sper sa ma ajute cineva cu toate ca imi amintesc destul de putine......
Era un film, o comedie, cu un tip negru, un pitic, pe care l-a imbracat prietenul lui in copil si l-a pus la usa la o familie, ca sa fure ceva de la tipa din geanta...si s-au atasat de el....Astea se intamplau la tatal fetei acasa....Bunicul (tatal fetei) si-a dat seama ca e ceva in neregula cu "copilul" dar nimeni nu il asculta...
Imi amintesc ca, in timp ce sotul tipei care l-a gasit incerca sa-i dea de mancare, l-a lovit cu o tigaie in cap...si a lesinat si l-a pus pe canapea dup-aia....Cand s-a intors sotia lui, a crezut ca doarme....
Hm.......nu mai stiu mare lucru...Ah, bunicul statea la masa si piticu' era intr-un leagan. Fata ii pregatise de mancare tatalui ei, care citea ziarul, si cand nu era atent, copilu ii fura toata mancarea...Si iarasi nu-l credea nimeni...
S-au dus la culcare si pe la miezu' noptii piticu' s-a dus in pat cu noii lui parinti...si de dimineata...tipa era super obosita si replica ei a fost "Doamne, nici nu imi mai amintesc de cand nu am mai facut-o de doua ori intr-o noapte"...sotu ei a ramas ...si cand a dat patura la o parte the dwarf was there!....cam atat mai stiu...
Cine imi zice si mie cum se numea filmul?
princess_peach is offline   Reply With Quote sendpm.gif