View Single Post
Old 29 Dec 2010, 14:59   #6
princess_peach
Guru

princess_peach

Am vazut la TV un film...pe HBO Comedy...acum ceva timp...cu un tip pe care toti il considerau fraier...si il luau la mishto. Este un elev de liceu pe care toti smecherii din scoala il chinuiat (in film il legau de un scaun, in mijlocul scolii, il imbracau in femeie, il machiau...si tot asa)
Ajunge sa invete de la un detinut cum sa se impuna si cum sa devina popular. Se pare ca il ajuta...face in asa fel incat sa fie exmatriculat de la scoala in care invata. Petrece catva timp cu detinutul si intr-un final, dupa ce isi schimba look'ul, se muta la o alta scoala. Aplica tot ce invatase de la tipu' din inchisoare dar, la inceput nu iese totul ca la carte. Dup'aia ajunge cel mai popular din scoala...si reuseste sa ii schimbe pe toti!...O refuza pe cea mai frumoasa fata, se bate cu cel mai tare tip si ajuta echipa de rugby a liceului sa castige un meci dupa 5 ani.
Nu mai stiu exact cum se termina...?...si nici cum se numea......pentru ca nu am prins de la inceput filmul si nu m-am uitat in program dup'aia...
Daca stie cineva de ce film e vorba......spuneti-mi si mie...mersi!
princess_peach is offline   Reply With Quote sendpm.gif