View Single Post
Old 28 Dec 2010, 23:59   #3044
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

- Howl (2010) - omagiu adus lui poetului Allen Ginsberg (James Franco) si libertatii de exprimare. Film bun. 7/10
- Somewhere (2010) - cred ca-s singurul caruia i-a placut acest film despre insingurare, instrainare si pierdere a identitatii. Ah, si lui Tarantino. Mi-a placut pentru ca m-am vazut pe mine acolo. 7/10
- How I Ended This Summer/Kak ya provyol etim letom (2010) - de la rusi vine... filmul. Doi meteorologi izolati intr-o statie polara, peisaje rarisime si un conflict izbugnit din cauza lipsei de comunicare dintre cei doi protagonisti. Recomandat doar celor carora le plac asa-numitele non-action movies. O drama psihologica heinekeniana interesanta. 7/10
- Of Gods And Men/ Des hommes et des dieux (2010) - recomandarea ramane in picioare si in cazul acestui film. Nici eu nu sunt un fan infocat al acestui gen de abordare, lucru care cred ca reiese si din notele acordate, dar nici un detractor. Recunosc ca ma mai trezesc cu mana la gura la unele, ori ca-mi fug gandurile cine-stie-unde. De la caz la caz. Cat despre filmul de fata, desi ma asteptam la o mai sporita angajare emotionala, il consider una dintre reusitele acestui an cinematografic. 7,5/10
- Outrage/Autoreiji (2010) - Yakuza and stuff, violent, sangeros, dar nimic iesit din comun. Se putea si mai bine. 6,5/10

Aa, era sa uit. Intre ele s-a strecurat si gogomania Saw VII.. De evitat. Recomandat doar fanilor seriei.

Last edited by omudindulap : 29 Dec 2010 at 13:09.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif