Originally Posted by buticut:
Quote:
Singurele filme, care mi-au plăcut avându-l pe Johnny Depp în distribuţie sunt: "Donnie Brasco" şi "Don Juan DeMarco", restul nu mi-au trezit interesul sau nu mi-au plăcut.
|
Restul fiind? 
|
Charlie and the Chocolate Factory, The Astronaut's Wife, Secret Window şi Public Enemies, mi se par cele mai slabe filme ale lui. Slabe în sensul scenariu, temă, execuţie şi aşa mai departe, nu că prestaţiile lui Johnny ar fi fost modeste.
Filmele de genul: Sweeny Todd, Alice in Wonderland sau Pirates of the Caribbean sunt simpatice şi spectaculoase, dar pe mine nu mă atrag în mod special. Eu înţeleg că el e acest tip nonconformist, căruia îi place să interpreteze personaje excentrice, locuieşte în Franţa şi spune că SUA e un căţel tâmp cu dinţi mari, ceea ce l-a făcut să accepte roluri dintre cele mai ciudate.
Pe de altă parte, dacă personalitatea lui Depp nu ar fi fost una extravagantă, dacă Johnny nu ar fi existat, "Edward Scissorhands" (după părerea mea, cel mai bun film al lui de până acum) nu trebuia creat, Depp a fost făcut pentru acel rol. Îl apreciez pe Johnny, în special pentru versatilitatea cu care interpretează personaje de la Ed Wood la Edward Scissorhands, cu atât de multă naturaleţe.
După ce a declarat despre SUA, moşnegii Academiei de Film îi vor acorda foarte greu o statuetă, poate niciodată, pentru ei necontând doar ceea ce văd în film.
Sunt curios să văd cum vor fi viitoarele proiecte. Rango pare a fi haios, din câte am văzut. The Rum Diary arată foarte bine, mai ales că lui Johnny iar fi plăcut să fie scriitor dacă nu reuşea în actorie.