Nah, credeam ca vii si tu cu o parere. Eu cel mai probabil o sa rezist tentatiei si ma voi duce la avanpremiera pe 2 Ian.
Quote:
Singurele filme, care mi-au plăcut avându-l pe Johnny Depp în distribuţie sunt: "Donnie Brasco" şi "Don Juan DeMarco", restul nu mi-au trezit interesul sau nu mi-au plăcut.
|
Restul fiind?
Nominalizarile la GG, cum am mai spus, cel mai probabil se datoreaza dorintei lor de a-i avea pe cei doi pe covorul rosu. Depp + Jolie (+Pitt?) = ratings. In plus, proiectia de la The Tourist a fost ultima pe care au vazut-o cei de la HFPA si se pare ca exista niste zvonuri cum ca s-ar vota in functie de cat timp le acorda cast-ul pentru interviuri, iar in cazul lui The Tourist, promovarea a fost intensa. Desigur, la momentul cand nominalizarile au fost finalizate, inca nu aparusera primele review-uri ale filmului, asa ca poate s-au gandit ca nu a fost asa rau; cateodata Presa Straina e mai ingaduitoare cu filmele. Oricum, The Tourist a primit destul bashing, dar se pare ca lumea a uitat ca nici Nine n-a fost primit mai bine de catre critici si a primit si el destule nominalizari, inclusiv la Oscaruri. Categoria Best Musical or Comedy si asa nu e prea ofertanta. Desi la M or C se cam baga toate filmele care nu sunt drame, indiferent daca sunt comedii sau nu, lupta se da la cealalta categorie. Sperantele mi s-au redus dramatic, asa ca pretentia minima este ca filmul sa fie macar entertaining. Average Joe-ul nu e genul de personaj cu care Johnny se simte in elementul lui, la urma-urmei cat de ofertant poate fi

? Presupun ca pe hartie filmul arata mult mai bine si probabil Johnny a fost atras de ideea de a sari de pe acoperisurile Venetiei in pijamale

. Daca Turistul va fi un fail, imi va trece repede, fiindca mai vin POTC 4, Rango, The Rum Diary si poate chiar si mult asteptatul Dark Shadows

. Cu putin noroc, poate Depp isi gaseste timp si pentru filmul lui Bigelow.