Originally Posted by rifa:
Originally Posted by omudindulap:
Listele se inchid pe 31?
Pentru ca mi-ar placea sa includ si Black Swan in lista, dar mi-e teama ca o sa-l vad abia la inceputul lui 2011. Si altele.
|
Alta "replica" inteligenta...  Poti sa-l vezi si in 2016... ce relevanta are? ...
@Liviuliniuta - am inteles. e mai greu de priceput. sarbatori fericite.
|
Rifa, potoleste-te, nu-ti mai da atatea aere. Lipseste si omu' doua zile and everything's gone to pot. Relevanta e ca daca il vede in 2016 si ii place din cale-afara, nu are in ce top sa-l mai includa, fiindca va fi deppasit dpdv al topului anului respectiv. Asa daca il vede la timp si ii place, e relevant pentru ca are sanse de a-l "salta" in topul general, acordandu-i un punctaj bun. Savvy?
Facem doua topuri, unul cu lansarile anului in cinematografele din Romania si unul cu filmele care au fost lansate anul asta, dar care nu au rulat la noi. La a doua categorie, daca sunt dubii cu privire la anul lansarii, se ia cel in care filmul s-a lansat pentru prima oara wide, indiferent de tara, ca doar USA nu e buricul pamantului. Asta ar insemna ca Agora e valid pentru topul cu lansarile in cinematografele din Romania, fiindca teoretic s-a lansat anul trecut wide in Spania. Daca ne-am lua dupa data lansarii in State, Agora nici macar n-a rulat acolo wide.
Bottom line, o sa deschid doua topicuri in care vor fi sterse absolut toate abaterile de la teme. Vom face un top cu lansarile in Romania si unul cu filmele care nu au aparut (inca) la noi.
Premierele:
http://www.cinemagia.ro/boxoffice/premiere/