Si tu esti pe dinafara cu inteleseul din cate observ. De altfel practic n-aveai nimic de "desenat", dar ai vrut sa te dai si tu inteligent total aiurea cand nu era cazul...
Tu vorbeai de data productiei, care e una. Eu am precizat ca exista o diferenta intre Agora, care a avut si premiera in afara unor festivaluri de film in acelasi an in care a fost produs, si Paranormal Activity care a iesit abia la 2 ani dupa ce a fost produs.
Agora a fost lansat in 3 tari in 2009. Tu dupa ce criterii te iei atunci cand zici "international"? Trebuie sa apara in jumatate din tarile lumii, in mai mult de 10, in SUA, in Romania sau cum?
Si daca faci topul doar cu filme aparute international bagam si filmele romanesti aparute anul asta? Cate din ele au mai iesit si in alte tari in afara festivalurilor de film?
@miercuri - Anul trecut am facut 2 topuri separate, unul "oficial" pentru filmele cu premiera in Romania si altul "neoficial" in care erau incluse, pe langa cele din topul precedent, si cele care n-au ajuns pe la noi. De altfel ziceam mai sus sa refacem topicul la inceputul lui ianuarie ca aici e o varza totala...
LE: Tot pentru rifa: Madeo unde il bagi dupa criteriile tale? In Coreea de Sud a aparut in mai 2009, dar in majoritatea tarilor a avut premiera in 2010. In ce an il bagi avand in vedere ca a aparut in 3 tari in 2009, cu atat mai mult cu cat a aparut chiar in mai in tara de origine? La astea se adauga faptul ca nu a aparut in Romania si nici nu o sa apara (TIFF nu se pune ca e festival). Deci, unde ii e locul?
Last edited by Liviu- : 23 Dec 2010 at 16:14.
|