Thread: "În derivă"
View Single Post
Old 20 Dec 2010, 16:53   #30
Floydman
Guru

Floydman

serialul asta nu a reusit sa ma prinda. m-am uitat la primul episod, pt ca reclamele mi-au starnit curiozitatea, dar nu l-am vazut pana la capat din motivele ca replicile erau slabe (prea incarcate cu vulgaritate sexuala debusolata si debusolanta - ceea ce m-a facut sa gandesc: hopa, un serial otv la hbo!) . motivatiile personajelor neinteresante, iar jocul actorilor SLAB, ceea ce la iures este o imensa surpriza.

de ce slab, jocul? simplu, din cauza unui defect care "rupe" orice demers actoricesc. falsitatea. personajele erau jucate fals, ceea ce era un fel de colac peste pupaza la faptul ca personajele nu erau interesante. tot tabloul asta a contribuit la senzatia de deraiere totala.

sigur, un serial poate fluctua in valoare, dar sa trantesti asemenea gafe in episodul pilot e un set-back idiot pt un demers artistic de anvergura, asa cum se pretinde serialul

m-am mai uitat si la episodul cu gimnasta , de la jumatea episodului si pana la capat. ceva mai bine de data asta, nu insa suficient sa compenseze dezamagirea initiala. e primul rol jucat de iures despre care consider a a fost semi-ratat. (cel putin in secventele vazute de mine).

cred ca o sa ii mai acord o sansa , o a treia incercare de vizionare

PS: si trebuie sa recunosc ca m-a mai dezumflat o chestiune, o mare gafa in promovarea serialului. este de-a dreptul neprofesionist ca in campania de publicitate sa lansezi ideea originalitatii serialului, ca in acelasi timp , sau putin dupa, sa spui stiti de fapt ca nu ne-a dus pe noi capul, l-am luat de la altii , mai destepti care au creat "un concept". dezamagitoare ideea, cu atat mai mult cu cat "conceptul" este intr-adevar foarte interesant. afland de prostia asta inainte de primul episod, mi s-a mai sters din entuziasmul intial. una e sa zici eu am inventat ciorba de burta si alta e sa zici eu am inventat ciorba de burta cu doua boabe de piper in plus si mai putin ardei gras , dar e originala!

Last edited by Floydman : 20 Dec 2010 at 17:08.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif