Thread: "The Town"
View Single Post
Old 20 Dec 2010, 15:56   #1
miercuri
Guru

miercuri

"The Town"

Tocmai ce l-am vazut si am impresia ca e cam cel mai sanatos thriller al anului, in sensul clasic si batatorit al termenilor. Se completeaza perfect cu Gone Baby Gone, chiar daca e poate un strop mai romantat si comercial. Oricum vad ca Ben Affleck chiar s-a pus pe treaba, inca un proiect din asta si se poata lauda cu o trilogie sociala bostoniana in toata regula . Bravo lui. De remarcat si faptul ca asta e primul sau rol credibil dupa mult ani in care n-am avut cum sa-l iau in serios ca actor. Sper ca-n urmatorul sa joace amandoi Affleck brothers in tandem.
Altfel, Jeremy Renner face ce face si tot antipatic imi ramane. Nu neg faptul ca e in forma, dar rolul cam tot ala din Hurt Locker e. John Hamm e parca un pic prea scortos si nu m-a ajutat prea tare nici faptul ca mi l-am inchipuit in continuu tot ca Draper din Mad Men. Rebecca Hall e oarecum molateca, dar placuta asa cum ea in general. In rest numai de bine. 8/10 (e un pic umflata nota recunosc)

btw, ca tot pomeneam de revenirea lui Ben Affleck, pe imdb e legat de the new Terrence Malick untitled project, que cosa O_o
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif