Thread: "În derivă"
View Single Post
Old 16 Dec 2010, 23:34   #29
paul_aramis
Guru
 
paul_aramis
 
Join Date: Apr 2009
Location: în ţara laptelui
Posts: 2,347
am zis eu că trebuie să te placă psihologul? n-am zis.
stereotip? desigur!
victor - e doar un individ care nu vrea să îşi asume nicio responsabilitate. comandanţii decid ce şi unde să se ducă, pe cine şi când; a venit cu o idee gata la psiholog (aia cu divorţul) dar psihologul e cel care a "zis" ca să divorţeze. îşi urăşte tatăl pentru că el e de fapt doar o copie a lui, dusă la extrem prin natura muncii lui.
diana - a provocat accidentul intenţionat, tocmai ca să nu participe la concurs. de fapt toată povestea cu banii de la asigurări cu care să plătească fizio-terapeutul e doar acoperire. chiar dacă primeşte banii, va găsi alte motive (a primit banii prea târziu şi n-a mai fost timp sau n-a mai găsit fizioterapeut)
singura povreste interesantă e cea a lui Tudor şi a Ruxandrei. asta chiar că nu pot să "ghicesc" înspre ce evoluează. poate şi pentru că dacă cele două personaje luate separat sunt uşor de "citit", puse împreună...

LE la LE: păi eu ce ziceam?
__________________
"Şi voi porni. Simplu. Toţi indienii mor astfel, în hamacurile lor. Se leagănă uşurel. Când totul se sfârşeşte, înseamnă că au plecat spre o altă viaţă, mai frumoasă."
Fernand Fournier-Aubry
23.11.1901 - 20.12.1972
paul_aramis is offline   Reply With Quote sendpm.gif