View Single Post
Old 15 Dec 2010, 08:47   #195
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Originally Posted by SMC:
Am afirmat cele de mai sus ridiculizate de c.ghevara prin simplul fapt ca Radulescu, la conferinta de presa de dupa proiectie, dar si in ulterioarele sale interviuri aparute prin siteuri si publicatii de specialitate, parea sa vorbeasca despre cu totul alte lucruri decat cele percepute de mine. Altfel spus - mai in "neprofunzimi" - , cred ca filmul este mult mai bun decat se releva.

SMC, chiar nu am intenţia de a ridiculiza, dar reciteşte-ţi ultima frază. Ce idee e asta?: ”cred că filmul este mult mai bun decât se relevă” Hai, SMC, fii serios! Adică, de fapt, filmul este mult mai bun decât îl vedem, decât ni se pare? E o afirmaţie absurdă. Un argument năucitor. Din ceea ce scriai în postarea anterioară se înţelege că filmul a ieşit mai bun decât a intenţionat/ crezut regizorul, care la rândul lui, a făcut altceva decât ar fi intenţionat scenaristul, în fapt una şi aceeaşi persoană. Păi cum adică? Asta e o laudă pentru autor?

Pitbull, ai decolat... pe câmpii. Cred că ar fi cazul să iei legătura cu turnul de control.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif