ai dreptate Paul. am reusit sa descarc episodul 4. al treilea nu l-am gasit inca dar sper sa il gasesc in curand.
macar pot sa ii raspund lui prow, ca defapt el vorbeste despre episodul 4 si nu primul.
si acum... nu stiu de ce, dar pe zi ce trece parca pacientii is tot mai tampiti. din cate stiu eu, un om, cand se duce la terapeut, indiferent de natura lui, nu se duce sa il critice, ci sa discute cu el. nu stiu, poate exista cazuri de persoane care se revolta pe modalitatea de lucru al acestuia, insa nu am mai gasit astfel de persoane. in primul si primul rand pentru ca inainte sa mergi la terapeut, te interesezi de niste chestii. sa luam de exemplu episodul asta de care zicea prow cu tudor si ruxandra. deci, ei se duc la terapeut pentru ca au o problema. bun, insa trebuia si tudor sa stie ca un psiholog, terapeut, orice, nu poate sa iti spuna, nu are voie sa iti spuna ce sa faci cu viata ta. nu e o baba care iti da sfaturi. rolul lui e sa te faca pe tine sa intelegi ce e mai bine pentru tine. am observat chestia asta la fiecare episod in parte. si nu prea pare logic din cate stiu eu.
oare, lumea chiar nu se uita la serialul asta? :-s