Originally Posted by dragonfly_drk:
trebuia sa se intample si asta la un moment dat... pentru ca oamenii sa se trezeasca la realitate si sa realizeze ce sistem defectuos este cel al sanatatii in Romania.
|
Faptul ca cineva n-a gandit si a pus aparatul ala pe dupa nu stiu ce dulap nu prea spune mare lucru despre sistemul sanitar. Din atatea argumente ce puteau fi nascocite pentru situatia asta probabil exista cateva zeci mai bune. Cat despre sistemul nostru sanitar cu totii am realizat de mult timp ca era defectuos, nu aveam nevoie de Dumnezeu sa ne dea un semn prin care sa omoare cateva vieti care meritau cu siguranta asta. "Ha evil babies! Thought you got away with it?! Maybe in your previous life, but not in this one!" Ah stai ca de fapt nu Dumnezeu i-a omorat, el a dat un semn chiar prin noi, noi am omorat bebelusii, care oricum meritau sa moara pentru ca plateau pentru alte pacate mai vechi, deci Dumnezeu n-are nici o vina. Sincer, poate deveni mai penibil de atat?!
Daca tot crezi cu atata indarjire in ceea ce spui, nu ti-ar conveni sa fii tu semnul ala pentru sistemul sanitar? Sau poate persoana la care tii cel mai mult? In primul caz ai scapa prea usor, daca semnul ar fi o persoana foarte draga tie ai avea ocazie sa vezi ce pacatoasa a fost in viata ei anterioara.
Originally Posted by dragonfly_drk:
tot ce pot sa spun despre postul tau, Liviu... e ca m-a amuzat teribil clipul...
(asta era intentia, nu? sa amuze... nu?  )
|
Asta si partea cu greata. Faptul ca nu ti-a trezit nimic partea respectiva ma face sa

Damn, too late, ma duc sa ma spal...