View Single Post
Old 04 Dec 2010, 21:04   #1095
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

@buticut. stiu ca mi-as pune intrebarile astea. In fond nimeni nu vrea sa aiba un copil care sa aiba anumite probleme... e normal sa te indoiesti de existenta lui Dumnezeu in momente de cumpana. Dar e important sa treci peste ele. In fond, El asta vrea sa vada. Daca poti sa treci peste ele. Am vazut foarte multe cazuri de copii care s-au nascut cu probleme la nastere. Si parintii nu au dat vina pe Dumnezeu. Au luptat pentru copilul lor si au reusit sa ii ofere o viata normala. Totul depinde de cum gandesti si daca reusesti sa ajungi in stadiul in care sa crezi cu adevarat in miracole.

cat despre faza cu plata in viata cealalta, eu cred ca lucrurile stau in felul urmator. Si acum iti voi spune din propria mea experienta de viata. Am cunoscut oameni batrani, foarte rai... care nu realizau cat de mult rau le fac celor din jur. Dumnezeu isi face datoria. In fiecare zi, le da un semn. Le arata ca nu e bine ce fac. In schimb, ei nu vad... asa ca nu ramane decat sa plateasca dupa moarte.

in alta ordine de idei:
nu zic ca nu mi-e mila de copilasii aia. As fi de gheata daca as spune asta. Si nu sunt. Imi pare rau de fiecare care il vad ca are probleme... si din pacate, vad tot mai multi in ultima vreme. Daca pot sa ajut, ajut. Daca nu pot, sper ca se va rezolva cumva. E de datoria noastra sa ne ajutam unul pe celalalt... insa, daca la sfarsit, cu tot ajutorul din lume, copilul nu se reface... deja nu mai depinde de noi, si e clar ca ceva nu e bine...

uite... sunt multi copii care au ajuns la tv. Au fost ajutati iar acum sunt bine. Multi, insa, au ramas in anonimat. Isi duc viata de pe o zi pe alta si se tarasc... exact ca un vierme, cum spuneai si tu. E vina lor? Da... e vina parintilor? da... nimeni nu ii poate ajuta daca ei nu cer ajutorul...

spuneai ca nu primim ceea ce meritam pe pamant... da-mi, te rog, un exemplu de persoana care nu a primit ceea ce a meritat. sau si mai bine... uita-te putin la tine: apoi intreaba-te: "nu primesc ceea ce merit?"

cred ca raspunsul il stii deja... eu cel putin, il stiu.

Last edited by dragonfly_drk : 04 Dec 2010 at 21:07.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif