View Single Post
Old 04 Dec 2010, 16:13   #1085
buticut
Guru

buticut

Daca e sa generalizam, probabil ca ne meritam soarta. Dar suntem atat de unici in felul nostru, ca e un pacat sa spui ca fiecare are ce merita. Si tot ajungem la cele spuse de mine...victimele colaterale . Suntem egali in fata lui Dumnezeu si totusi pe pamant sunt atatea diferente intre noi. Unii au tot, altii n-au nimic. Degeaba stim ca in mormant nu luam cu noi posesiile materiale si ca sufletul conteaza, daca avem o viata de tot rahatul. Intr-adevar, imi traiesc viata dupa anumite principii si am grija de sufletelul meu , dar pe langa asta mai am nevoie si de altele, ca tot omul. Toate se intampla dintr-un anumit motiv, but God knows ca de cele mai multe ori motivul e un mister total pentru mine. I believe in God, dar nu il inteleg mereu. Poate ca pacatuiesc cu asta, but hey, nu aspir la perfectiune, ci imi asum defectele.

Funny, Win !
Neah...in spiritul invataturilor crestine, pietonul o sa strige: "I'm alive! I'm alive!" .Teoretic, un bun crestin ar trebui sa vada partea plina a paharului. A dat masina peste mine, mi-am rupt niste oase, dar macar sunt inca in viata .