View Single Post
Old 03 Dec 2010, 17:43   #864
teo_k3
Junior

teo_k3

Nimeni nu le stie pe toate, facem greseli si invatam tot mai mult in fiecare zi.

Originally Posted by Pitbull:
räsar precum ciupercutele tot felul de copilandri cu "päreri" ferme, care le stiu ei pe toate, cum e cu finantarea,, cu C.N.C.-u

Nu le stim pe toate. Avem foarte multe de invatat. Nu de asta suntem pe forum?
Vrei sa spui ca ma insel in privinta banilor de la CNC. Acesti bani ii scoate cineva din buzunar sau provin de la stat, din taxe?

film de artä

- ce este gresit in a pune ceva intre ghilimele. Voi considerati majoritatea filmelor romanesti ca fiind de arta. La mine filmul de arta iti transmite o emotie.
Daca as fi doar un copilandru pe care nu l-ar interesa filmele romanesti, nu as fi aici, pe acest forum, as fi intr-o sala de cinema uitandu-ma la un film comecial american.

Sergiulicä e ceva de râsu' curului, cä primatul succesului de public e o amägire incultä
Ai dreptate, Sergiu trebuia sa-si incheie de mult activitatea in cinematografie.
Nu iti dau dreptate in privinta succesului de public, mai ales cand stiu ca "O minte sclipitoare" este un film de arta care are si succes la public.

îti mai räspund si obraznic
Daca cineva nu este de aceeasi parere cu tine, inseamna ca e obraznic?
Te rog sa te uiti si la tine si la modul in care ai raspuns la unele post-uri.
Respectul trebuie sa vina reciproc, nu inpus ca si filmele de arta.

Nu-mi plac nici telenovelele nici manelele.

Daca crezi ca te deranjam , imi cer scuze, dar nu putem fi toti de aceeasi parere cu tine, nu putem sa acceptam tot ceea ce ni se serveste pe tava. Nu toti putem sa apreciem "arta" in aceeasi masura.

E gresit sa cerem si filme care sa inbine arta cu comercialul sau filme comerciale?
E gresit sa spunem ca ne-am saturat de filmele care prezinta numai "mizerie autohtona"?
teo_k3 is offline   Reply With Quote sendpm.gif