View Single Post
Old 28 Nov 2010, 10:54   #5
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

cateva precizari pentru lalaby

am cerut de mai multe ori pe topicul de la Eva ca discutia sa revina on-topic (adica exclusiv despre filmul Eva). Cand am vazut ca ceilalti useri insista sa-ti descopere identitatea, am revenit cu acel mesaj citat de tine. Bineinteles, dupa invitatia ca toata lumea sa revina on-topic, mutarea tuturor mesajelor off-topic (si aici esti campioana ) a fost cat se poate de logica.

mesajele tale nu au fost sterse, ci doar mutate la Off-topic Asylum (pentru cei nefamiliarizati cu limba engleza: "Azilul off-topic")

repet, pe cinemagia se discuta despre film, istericalele, provocarile si alinturile ajung la azil

deci (si cred ca repet a TREIA oara), de acum inainte pe subiectele care te intereseaza te rog sa fii ON-topic (adica la Eva vorbesti despre Eva, nu despre cine esti sau nu esti).

si, draga mea, daca spui ca nu esti cine stiu eu ca esti, cu ce drept folosesti ACEA adresa de mail?

pe bune, ne jucam ca niste copii si chiar nu e cazul

nu stiu cine s-a inscris pe un alt forum cu lalaby, dar te asigur ca Cinemagia nu e implicata in chestia asta. pur si simplu nu avem timp de tampenii de acest gen (eu le pun la capitolul "joaca de copii retardati")

inca o precizare: cand mai ai nelamuriri cu privire la felul in care se modereaza pe forumul cinemagia, te invit sa postezi la Reprosuri pentru moderatori (in condica de sugestii si reclamatii), poftim link: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612

sper ca acum totul e clar

@libelula nedumerita
iubire, niciodata n-ai stiut cine-ti muta mesajele. Dar e la mintea cocosului sa te uiti la moderatorii forumului din care ti-a disparut mesajul si, daca te doare rau, sa-i intrebi