View Single Post
Old 26 Nov 2010, 18:51   #31
buticut
Guru

buticut

Well, riscul este mai mare, dar cand dispui de un low budget, sunt bune si alea . Eu in principiu ma uit si dupa ambalaj, dar nu mi-as cumpara filme de care mi se rupe, doar pentru ca sunt editii limitate. De ex. Editia Limitata de la Wanted e foarte misto, dar filmul nu ma intereseaza in mod deosebit. Yeah, I think that's wood . Cred ca tot la koreeni gasesti si un Beh-Hur varianta pe 4 Discuri, cu carcasa facuta din beton sau ceva de genul. Uuu si eu vreau cat de curand sa tintesc Criterion-urile, nici macar Fear and Loathing-ul nu-l am in varianta Criterion. 50 de filme - that's sweet . Pacat ca multe din Colectia Criterion sunt deja out of print si costa destul de mult sa le cumperi la licitatii , dar tot mai gasesti filme Criterion la 20-30 $. Cred ca Masters of Cinema e echivalentul Criterion-ului in the UK. Editia limitata Exorcistul e pretty cool, ma tenteaza si pe mine, mersi de pont .