View Single Post
Old 25 Nov 2010, 20:26   #477
andreiu7z
Guru

andreiu7z

Originally Posted by alexandru_d:
Sunt de principiu ca o persoana nu trebuie sa povesteasca secvente dintr-un film sau dintr-o carte persoanei careia ii recomanda ecranizarea sau opera respectiva. Poate ca secventa povestita nu prezinta la fel de mult interes pentru ascultator, dialogul consider ca trebuie sa aiba loc dupa vizionare/lecturare.

Este prima opera semnata S. King citita pana acum si pot spune ca m-a impresionat intr-un mod placut. Mi-au placut descrierile (am mai spus-o) si libertatea de exprimare in "scenele care implica sex" (nu am citit Sandra Brown sau alte scrieri "siropoase"); exprima foarte bine comportamentul si modul de gandire al unui adolescent (asemanarea venita in minte a fost "De veghe in lanul de secara" - J.D. Salinger). Are un mod aparte de constructie a personajelor pe care nu l-am mai intalnit iar limbajul nu este complicat insa pare putin altfel, pot spune ca este limbajul clasei de mijloc. Punctul culminant si deznodamantul sunt setate pe fast.

Presupun ca esti un cititor fidel S. King.

Metoda respiratiei mi-a placut mult mai mult, a avut tot ce-i trebuie unei opere iar despre momentele subiectului nu am niciun repros. Limbajul s-a schimbat semnificativ, doar era "povestita" de un avocat. Mi-a "lasat ca tema" si intrebarile personajului principal.

Urmatoarea carte marca S. King cred ca va fi "Salem's Lot" insa nu imediat, mai am ceva pe lista de asteptare.
Vielen Dank für Details!