View Single Post
Old 24 Nov 2010, 22:48   #39
primmo
Novice

primmo

Originally Posted by danonino:
Alt mit abosul cretin. "Fa multe abdomene daca vrei sa dai burta jos" E un lucru imbecil. Acele exercitii iti intaresc musculatura abdomenul, aceea musculatura nu se poate vedea de grasime. Sunt unii care fac sute de abdomene in fiecare zi, tot grasimea revarsandu-se pe abdomen.

foarte adevarat.
muschii abdominali sunt foarte mici (in comparatie cu muschii spatelui, pieptul, biceps, triceps) .. deci presupunand ca sunt corect antrenati, ei pot fi de stanca, dar datorita dimensiunii vor fi mereu acoperiti de grasime (mai ales ca la barbat, burta e prima tinta de depunere), daca stratul nu se subtiaza. asa se explica faptul ca bodyguarzii de intimidare si zmardoii de coltul blocului sunt niste bivoli pasionati de shaorma, cu burta, ceafa si gusa, dar cu brandul mare, ca deh, muschii aia sunt mari si se umfla repede.

deci patratele + shaorma de miezul noptii # love.

apropo de cealalta observatie, sunt iarasi de acord, pentru slabit = ardere de calorii, cel mai eficient este efortul aerob (energia musculara ia nastere in prezenta oxigenului), cum ar fi alergat, inot, bicicleta etc si NU eforul anaerob (energia musculara ia nastere in lipsa oxigenului). cel din urma tip este bun pentru dezvoltarea izolata a unor grupe musculare, iar exemplele sunt multe. cel mai cunoscut exemplu il reprezinta exercitiile de la sala de forta, inclusiv abdomenele

LE:
Originally Posted by dragonfly_drk:
cine zice ca ma plimb ca sa scap de calorii? am scapat de ele... si culmea... OMG... plimbandu-ma... paradoxal, nu?

....

in the end... nu cred ca am zis vreodata ca nu fac sport. pur si simplu il fac atunci cand am timp. cand nu am timp, ma multumesc sa merg pe jos in loc sa iau o masina sau un troleu.

tocmai aici era problema mea de logica: daca vrei sa faci sport, o poti face in asa fel incat sa fii eficient, adica sa nu iti ia mult timp.

Last edited by primmo : 24 Nov 2010 at 22:55.
primmo is offline   Reply With Quote sendpm.gif