View Single Post
Old 24 Nov 2010, 22:47   #38
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by danonino:
Deci tu consideri ca alergatul intr-un parc e stresant?
nu... ziceam ca viata in general e stresanta si ca unii oameni gasesc in plimbari o relaxare.
Quote:
Tu ti-ai miscat vreodata fundul de pe scaun?
normal. in fiecare zi cobor si urc de cel putin 3 ori 4 etaje. fara lift. si oriunde ma duc, ma duc pe jos.
Quote:
Macar sa te duci sa incui si sa descui usa?
nu... n-am usa la casa... traiesc intr-un cort. in fiecare zi trag fermuarul si e ok... e si asta un sport, nu?

Quote:
Te plimbi e un lucru adiacent, un detaliu de care te poti dispensa daca faci sport. Eu urc scari in loc sa ma urce liftul. In nici un caz nu e un sport, nu are cum sa fie.
nici nu are cum sa fie. si totusi urci pe jos, pentru ca e mai sanatos asa...

Quote:
Asta cu plimbatul e o vrajeala pentru cei slabi, fara pic de vointa si determinare. Hai sa ma plimb 9 ore pe zi pentru a scapa de calorii. Pentru aceleasi calorii m-ai bine as "baga" 1 km de sprint, beneficiile fiind mai multe.
cine zice ca ma plimb ca sa scap de calorii? am scapat de ele... si culmea... OMG... plimbandu-ma... paradoxal, nu?

Quote:
Alt mit abosul cretin. "Fa multe abdomene daca vrei sa dai burta jos" E un lucru imbecil. Acele exercitii iti intaresc musculatura abdomenul, aceea musculatura nu se poate vedea de grasime. Sunt unii care fac sute de abdomene in fiecare zi, tot grasimea revarsandu-se pe abdomen.

aici ai dreptate. nu te pot contrazice.

in the end... nu cred ca am zis vreodata ca nu fac sport. pur si simplu il fac atunci cand am timp. cand nu am timp, ma multumesc sa merg pe jos in loc sa iau o masina sau un troleu.