Cum poti sä aduci asemenea injurii celui mai bun critic de film din generatia actualä?
Un om competent, inteligent, cult, echilibrat, cu o ratiune sclipitoare, o luciditate täioasä si o profundä sensibilitate? Singurul lui defect, relativ oricum, e cä uneori manifestä o exigentä excesivä, care po
Pai, Pitbull... despre asta e vorba. De cum stiti voi toti sa va tineti in brate! Da' cine e Gorzo???? Am intrebat de vreo sapte ori pe diverse topicuri. E un baietel ce are si el relatiile lui (ca sa nu zic altceva). Tu tot il copiezi (copy paste) pe Gorzo in legatura cu toate filmele... sa inteleg ca nu poti avea parerea ta? Esti vreun discipol de-al lui? Ai studiat cu el (???)
Si pentru ca va spuneam ca am fost cu niste prieteni la Cannes unde am vazut pe viu reactia presei in legatura cu AUTOBIOGRAFIA... tot acolo am vazut si AURORA. Asa de bine a fost primit filmul asta (desi Puiu e un regizor bun... sau a fost?!) ca Puiu a plecat a doua zi dupa prima vizionare! Un director al unui mare festival spunea ca si-a pierdut 3 ore din viata sa vada filmul asta. Si daca ne uitam pe net... filmul nu a prea fost la festivaluri mari, categoria A. Doar la Cannes, unde cred ca sunteti de acord cu mine ca a fost luat din cauza primului film.
Si apoi... la al doilea film regizat sa te exprimi ca ai inceput filmarile cu un alt actor si apoi ti-ai dat seama ca nici un actor nu poate interpreta rolul... pai daca nu il avea pe Paunescu isi mai permitea asta?
Oameni buni... despre ce vorbim? De cum sa toti banii ? De cum sa traiesti intr-o alta lume? Sau vorbim despre Gorzo, taticul criticilor din Romania ...
|