Thread: "Inception"
View Single Post
Old 23 Nov 2010, 17:47   #368
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by andreyuzzu:
Inception e un film care vrea sa para complicat dar e relativ simplu daca stam sa ne gandim care e ideea principala .
Ideea principala, tema, subiectul samd intotdeauna vor fi relativ simple...
Si mai sunt scenele alea cu impuscaturi , care intr-o capodopera nu au voie sa apara.
I just lol'd.
Nolan pur si simplu a aruncat personajele la Recycle Bin.
Ai auzit de "Restore" ?
Motivatia lui Cobb am inteles care e , dar cu ceilalti cum ramane , isi risca viata in vise deageaba?
Nu stiam ca-n vise iti risti viata...
Shutter Island mi s-a parut peste Inception avand in vedere scenariul , actingul lui Leo , regia. La efecte castiga clar Inception.
Ti s-a parut...
Locul pe imdb e epic fail , adica sa il pui in fata lui "Schindler's List , Fight Club , One flew" mi se pare bataie de joc.
Who cares about IMDB?
Originally Posted by dooma:
1. Memento e un film bun, Inception e o opera cinematografica care va dainui.
Memento poate fi catalogat drept o capodopera. Inception poate fi catalogat drept o capodopera "comerciala" sau un "Block-buster Masterpiece"... sunt doua lucruri total diferite.
Originally Posted by dooma:
4. cade, daca ai fi avut rabdarea sa urmaresti end-credits...
Am fost la filmul asta la cinema de 7 ori si am stat la end-credits pana la final de 2 ori... crede-ma nu se aude nimic... asta e poate doar in mintea ta. Cauta si tu pe net sa vezi ca nu exista asa ceva daca ai impresia ca aberez.
mda.... Mie Nolan la Inception mi-a luat decat ochi cu efectele alea geniale , dar niciodata nu am simtit ce am simtit la Memento.
Ce efecte geniale au fost la inceput ca nu mai tin minte? Din cate stiu, efectele alea geniale au loc in a doua jumatate a filmului. Cat despre Memento..., l-ai inteles?

Last edited by rifa : 23 Nov 2010 at 17:54.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif