Originally Posted by andreyuzzu:
Inception e un film care vrea sa para complicat dar e relativ simplu daca stam sa ne gandim care e ideea principala .
|
Ideea principala, tema, subiectul samd intotdeauna vor fi relativ
simple...
Si mai sunt scenele alea cu impuscaturi , care intr-o capodopera nu au voie sa apara.
|
I just lol'd.
Nolan pur si simplu a aruncat personajele la Recycle Bin.
|
Ai auzit de "
Restore" ?
Motivatia lui Cobb am inteles care e , dar cu ceilalti cum ramane , isi risca viata in vise deageaba?
|
Nu stiam ca-n vise
iti risti viata...
Shutter Island mi s-a parut peste Inception avand in vedere scenariul , actingul lui Leo , regia. La efecte castiga clar Inception.
|
Ti s-a parut...
Locul pe imdb e epic fail , adica sa il pui in fata lui "Schindler's List , Fight Club , One flew" mi se pare bataie de joc.
|
Who cares about IMDB?
Originally Posted by dooma:
1. Memento e un film bun, Inception e o opera cinematografica care va dainui.
|
Memento poate fi catalogat drept o capodopera. Inception poate fi catalogat drept o capodopera "comerciala" sau un "Block-buster Masterpiece"... sunt doua lucruri total diferite.
Originally Posted by dooma:
4. cade, daca ai fi avut rabdarea sa urmaresti end-credits...
|
Am fost la filmul asta la cinema de 7 ori si am stat la end-credits pana la final de 2 ori... crede-ma nu se aude nimic... asta e poate doar in mintea ta. Cauta si tu pe net sa vezi ca nu exista asa ceva daca ai impresia ca aberez.
mda.... Mie Nolan la Inception mi-a luat decat ochi cu efectele alea geniale , dar niciodata nu am simtit ce am simtit la Memento.
|
Ce efecte geniale au fost la inceput ca nu mai tin minte? Din cate stiu, efectele alea geniale au loc in a doua jumatate a filmului. Cat despre Memento..., l-ai inteles?