Thread: "Inception"
View Single Post
Old 23 Nov 2010, 04:41   #361
dooma
Veteran

dooma

Originally Posted by andreyuzzu:
Raman la parerea ca singura capodopera al lui Nolan ramane Memento

Inception e un film care vrea sa para complicat dar e relativ simplu daca stam sa ne gandim care e ideea principala .

Si mai sunt scenele alea cu impuscaturi , care intr-o capodopera nu au voie sa apara.

Si finalul nu e atat de genial , dar nu stim niciodata daca va cadea , titirezul fiind al lui Mal.

Shutter Island mi s-a parut peste Inception avand in vedere scenariul , actingul lui Leo , regia. La efecte castiga clar Inception.

Locul pe imdb e epic fail , adica sa il pui in fata lui "Schindler's List , Fight Club , One flew" mi se pare bataie de joc.

1. Memento e un film bun, Inception e o opera cinematografica care va dainui.
2. Inception nu se vrea un film simplu, ci o idee simpla transpusa intr-un mod grandios, care te depaseste (nu pe tine, ci la modul general).
3. asa e, "impuscaturile" nu au ce cauta in capodopere. insa daca ai ramas numai cu ele in minte, imi dau seama cat ai inteles din el.
4. cade, daca ai fi avut rabdarea sa urmaresti end-credits...
5. shutter island e peste doar la atmosfera, imagine si dialoguri. desi si acolo se poate discuta...
6. nu e mai sensibil ca schindler's list fiindca se adreseaza unei singure povesti (de dragoste)? nu e mai dur ca fight club fiindca au pistoale, nu pumni (desi asta e un element infantil de catalogare)? nu e mai adanc ca "zbor deasupra unui cuib de cuci" fiindca are mai multe personaje care iau prim-planul?

sper sa-ti fi adus destule argumente care sa-ti spuna ca a scrie despre un film ce nu-l intelegi e bataie de joc...

numai bine !

Last edited by dooma : 23 Nov 2010 at 04:50.
dooma is offline   Reply With Quote sendpm.gif