Thread: "Eva"
View Single Post
Old 21 Nov 2010, 04:35   #110
lalaby
Senior

lalaby

Aramis... esti tare! Zau!

Dupa ce Pitbull mi-a arondat cateva identitati (si si-a furat-o rau de tot), tu ma trimiti la un internet cafe... hai zau!

Sunt acasa la biroul meu! Si ai grija la greselile gramaticale Am vazut ca pe cinemagia se comenteaza si aceste chestii. Si eu gresesc... da' pls, ai si tu grija cum scrii.

Si pentru toata lumea....vreti sa discutam normal sau nu? Daca tot comentam prostii de genul asta cred ca forum-ul se duce pe tobogan.

Va doare ca nu stiti cine sunt? Pe alt topic mi s-a spus ca sunt "unisex". Ok, sunt unisex! Da' ca persoana unisex nu pot scrie pe forum-ul asta? Stiu ca va roade identitatea mea... ghinion! Nu o veti afla.

Iar faza cu IP-ul... hai las-o moarta. Cand Cinemagia va primi chemarea in instanta nicicand nu va putea comunica IP-ul meu... asta doar pentru ca exista niste directive europene in domeniu. Mai ales ca nu chestia asta se va gasi in actiunea mea. Chiar va roade, va inteleg dar prostiile scrise de voi nu ma ataca. Am mai spus... am o varsta care va taie pe voi...si am invatat sa lupt.

Si inca ceva... vedeti-va de filmele voastre si lasati-ne pe noi profanii, novicii sau cum vreti sa ne numiti. Ne spunem parerea.
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif