Thread: "Eva"
View Single Post
Old 21 Nov 2010, 03:03   #106
lalaby
Senior

lalaby

Super! Ati redeschis discutia. E de bine

Eu cred ca fiecare trebuie sa isi urmeze feeling-ul, sau drumul, sau chemarea. Tocmai de aia nu inteleg de ce, cand apar si astfel de filme, marea majoritate din cei care scriu pe acest forum nu stiu decat sa injure (uneori direct, alteori luand peste picior).

Le e cumva frica

Dupa cum am scris pe un alt topic... mi-au placut cateva filme despre care aici s-a scris foarte mult. MOARTEA DOMNULUI L..., CUM MI-AM PETRECUT..., FRANCESCA, MEDALIA .... Nu mi-au placut 4,3,2 , POLITIST...

Asta e! Mi-a placut si EVA. Nu stiu de ce ar trebui sa fiu impuscata pentru chestia asta.

Sincer, domnule Popovici eu va doresc succes. Am vazut un alt film injurat... UN ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI. Mie mi-a placut. La vremea respectiva am vazut ca a fost considerat rusinea cinematografiei romanesti. Nu inteleg de ce ... poate pentru ca fac parte din categoria profanilor (adica asa cum ne-a impartit Pitbull).

Am citit pe imdb ca filmul a fost difuzat si la Hallmark Ungaria. Inteleg ca Hallmark l-a achizitionat deja. Pai e super! Nu am vazut niciodata un film romanesc difuzat pe Hallmark/Diva.

In afara de HBO Romania care difuzeaza doar filme ale unora, din cate imi dau seama, nu am vazut un alt canal prestigios de film care sa preia film romanesc. La HBO, in afara de Giurgiu, Mungiu, Porumboiu... nu am vazut altceva. Avand in vedere ca la Hallmark nu este "selectioner" roman ... chiar va felicit!

Spun asta pentru ca am vazut ca persoana care se ocupa de achizitia/programul filmelor la HBO Romania (primesc si eu carticica HB este dl. Andrei Cretulescu....si am vazut din diferite site-uri ca domnia sa are legatura si cu anumite festivaluri, care anumite festivaluri sunt realizate de aceeasi echipa (am citit si Observatorul Cultural )

Este bine pentru industria din tara asta ca mai ies si altfel de filme. Poate ca in felul asta vom vedea si filme realizate de Media Pro sau Castel care sa fie difuzate in viitor. Vorbesc de cele produse de ei si nu realizate in regim de prestari servicii (stiu ca au participat la multe... da' presupun ca pe bani).
lalaby is offline   Reply With Quote sendpm.gif