(hai ca ma simt bine... e chiar placuta senzatia... ajungi la un momnt dat, in viata, la concluzia ca toata lumea si-a batut joc de tine pana atunci... asa ca, intr-un final faci pe breazul si iti bagi pula in toti. numai ca nu iti iasa... cum sa iasa... tu ai un suflet bun, gingas... si atunci, ce faci? simplu... te descarci...)
Vezi ca ai uitat un "e".
Chestia asta cu p..a ... nu o pot intelege? Ok, oi intra eu in categoria frustatilor... da' sa folositi cuvantul asta....! Si sincer... cred ca voi sunteti frustati. Eu nu am de ce sa fiu!!! Chiar daca imi acordati diverse identitati... nu ma nimeriti, da' de loc! Si cred ca asta va nervozeaza cel mai tare.
Iar de filmul asta ... chiar nu vreau sa mai scriu... bietul de Ujica (ala plecat din tara) imi face acum un film de propaganda? Copiii de acum nu pricep nimic. Oare era mai bine cu un prost sau nu?
In legatura cu Ujica si altii ca el... as putea folosi si eu un cuvant foarte urat... da' tare imi e ca eu (spre deosebire de voi care sunteti toti o gasca) nu voi mai putea scrie dupa... Sincer, as vrea sa cataloghez pe multi dintre voi dintr- o minoritate/majoritate in cinematografia noastra... si din pacate va cam inmultiti.
In SUA se spune ca reusesti daca esti evreu, homosexual sau negru. In Romania, cred ca primele chestii ajuta!
Na... am comis-o! Da' daca trece chestia cu p...a, de ce nu ar trece si ce scriu eu? Prietenii mei din teatru imi spun despre fiecare din cinematografie...
|