View Single Post
Old 19 Nov 2010, 17:18   #1028
matmircea
Veteran

matmircea

Originally Posted by copila_satanista:
Originally Posted by matmircea:
Originally Posted by dragonfly_drk:
ba e si in violator, si in mama aia si in noi toti...
numai vezi tu... unii nu Il simt. deaia fac chestii de genu.

punct ochit punct lovit Dragon,dar nu numai ca nu Il simt dar nici nu cred ca exista si asta le da motive sa faca orice! odata ce nu ti-e frica de nimeni si nimic crezi ca poti face orice...daca am fi asa toti ce haos ar fi in toata lumea? pana si africanii sau cine mai stie ce triburi ai frica de cineva care e mai sus de ei

matmircea eu vad in tine ceea ce se cheama un religios naiv
Daca ajungi la un nivel mai inalt de experienta, cunoastere, inteligenta si alte d-astea, realizezi ca nu iti trebuie ideea unui D-zeu care sta pe pozitie, pregatit sa iti aplice o pedeapsa daca ai calcat stramb ca sa poti fii moral si sa alegi sa nu faci lucruri rele. Astfel de frica a fost intodeauna folosita de cei mai isteti pentru a manipula masele ratacite in prostie sau chiar mediocritate. Incearca sa deschizi putin mai mult ochii si sa gandesti cu propria minte
Daca religia, asa cum este ea inteleasa... ar fi fost uitata de mai multe secole, eu cred sincer ca am fi evoluat foarte mult atat pe plan stiintific, cat si spiritual fata de cum suntem in prezent. Problema este insa cu 2 taisuri. Ca sa reusim sa luam o pozitie dreapta, trebuie automat sa fim mai destepti...
In fine incep sa o dau in diverse si e prea mult de spus si nu am timpul ori cheful necesar.
te-as ruga sa vezi ce am scris despre frica de Dumnezeu si pe urma sa vb
matmircea is offline   Reply With Quote sendpm.gif