View Single Post
Old 18 Nov 2010, 16:52   #164
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Windom:
E un artist, in acceptiunea foarte larga a termenului. Eu as zice entertainer. Artistul, auteur-ul, e cel care umple un gol, care inaugureaza un curent, un stil. Stilul lui Tarantino consta din reciclarea altora. Ceea ce nu-l face un original "veritabil", sa zic asa.

Right, e original insa prin faptul ca ia putin de peste tot si apoi asambleaza partile intr-un mod artistic si unic.

Originally Posted by Windom:
Howard e un crowd pleaser nota bene. Uita-te doar la posterul de la A Beautiful Mind.
Attachment 611
Ce sugereaza oare? "Luati-va batistele (si gajicile) cu voi"

Yeah, you're kinda right, desi prin prisma modului in care l-au marketat nu e chiar in concordanta cu "cerintele" pe care trebuie sa le indepplineasca un film comercial de acest gen. Trailerul de ex. din cate imi amintesc, nu sugera ca filmul ar fi sappy, but I might be wrong. L-as revedea acum, daca nu mi-ar merge netu' ca pixu'. Din cate stiam, a fost un surprise hit, facand mult mai multi bani decat se astepta, de aceea l-am catalogat ca nefiind comercial, dar din nou, I might be wrong.