View Single Post
Old 17 Nov 2010, 15:07   #17
buticut
Guru

buticut

Ioi, da' curios mai esti . In liceu am facut sport pe cat de mult posibil, chiar imi placea, in specialul voleiul si fotbalul (portar de profesie ...si unul chiar destul de bun). Un an cred ca am facut baschet in loc de volei, dar nu prea e de mine, am un joc prea agresiv . Si la noi absentau multi, pe motiv ca nu au chef sa mai stea. De obicei sportul era ultima ora si deh, nu strica sa ajungi acasa cu o ora mai repede. Stiu ca intr-un an am avut prima ora sport si acolo se punea problema sa dormi cu o ora in plus. Nu m-am ferit vreodata de miscare, desi aveam motive intemeiate pentru a-mi face scutire. Mi-am facut insa scutire la facultate, din simplul motiv ca sporturile pe care vreau sa le practic ori se suprapun cu seminariile/cursurile mele, ori sunt puse la ore tarzii cand nu mai am dispozitia necesara si decat sa fac ceva care nu ma atrage deloc, gen aerobic, mai bine nu mai fac nimic.

EDIT: Acu' pe bune, what difference does it make daca fac o ora de sport pe saptamana sau nu? I mean, nu o sa ma ajute sa-mi fac niste pachetele de muschi. Personal, sunt pro Educatie Fizica, fiindca nu strica, dar nici nu-i bai daca lipseste. Mult mai multa miscare fac eu urcand zilnic cate 7 etaje de vreo 4 ori, asa ca in cazul meu, o ora/saptamana de Sport <<<< urcatul/alergatul/coboratul scarilor. Intr-adevar, profii au dreptate in a spune ca materia lor e mai importanta decat sportul, doar nu vrei sa-mi spui ca Ed Fiz > Matematica. Inclusiv la facultate ni s-a spus ca din pacate ne intalnim cu unele materii doar un semestru, ceea ce e strigator la cer pentru ei, avand in vedere faptul ca Ed Fiz facem in fiecare an.

Last edited by buticut : 17 Nov 2010 at 17:47.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif