Originally Posted by chuckyfan:
In sfarsit unul care traiesite pe pamant  , acum imi pare rau ca nu am omorat respectivii caini dar totusi se pun si picioarele rupte nu?
Quote:
sper ca is inmuiati in sange... alfel ma dezamagesti...
|
Din pacate am fost prea suparat pentru un masacru si au scapat maidanezii doar cu cioantele rupte, dar oricum cred ca dupa au fost calcati de vreun tir 
|
mai, eu nu vorbeam de caini... da-i incolo...viata merge inainte...
eu vorbeam de pufuletiiiiiii........
si ca sa imi dau si eu cu parerea... asa, ca imi sade bine...
nu trebuie sa te razbuni pe cainii maidanezi pentru ce i-au facut cainelui tau. chestii de genu se mai intampla. unii ataca si oameni. daca te deranjeaza atat de mult prezenta lor, vorbeste la primaria din orasul tau, sa ii adune. asa nu sufera nici ei, nici tu.
cat despre cainele tau, imi pare rau... dar stii cum e... vin si pleaca.
ia-ti altul si fericeste-te cu el.
@doll. scuze ca te contrazic. faptul ca le dai de mancare nu face decat sa le accentueze caracterul violent. asa se invata sa primeasca de mancare, iar cand nu vor mai primi, vor deveni obraznici si vor "acosta" lumea pe strada.
(desigur, exista si exceptii)
unii catei, insa sunt foarte simpatici. am unu in cartier. e foarte batran. se plimba cat e ziua de lunga. oamenii il indragesc pentru ca e pasnic si iubitor. se posteaza in fata magazinului de hrana pentru animale si asteapta... intotdeauna primeste cate ceva.
de obicei, maidanezii nu ataca daca nu sunt provocati. poate ai facut ceva chucky... tu sau catelul tau de s-au batut.
sunt si pe aici cartiere "rau-famate" cand vine vorba de caini... dar nu te ataca din senin numai daca ii provoci. e de ajuns sa treci pe langa ei, sa nu ii bagi in seama si te vor lasa in pace.
chiar acuma, intr-o zi... veneam acasa... cand un catel s-a luat dupa mine. se tot imbarliga in picioarele mele. m-a urmarit pana acasa. s-a postat in fata usi de la intrare si a asteptat respectuos. ei, daca m-ar fi lasat ai mei, jur ca l-as fi luat acasa.
in concluzie, majoritatea sunt inofensivi. daca i-as fi dat un picior cainelul care m-a urmarit, fi sigur ca m-ar fi atacat. oricat parea el de simpatic.