Originally Posted by FreakDoll:
Am caine de 8 ani, am grija de alti maidanezi si ii ajut cum pot pe cei de la asociatia animalelor din orasul meu.Asa ca nu incerca sa'mi explici tu mie cum sta treaba.Trebuie sa fii om(=expresie) ca sa intelegi lucrurile astea.
|
Tu le dai de mancare la maidanezi? De ce? Lasa-i, nu le mai da, poate asa mor mai repede.
Da, stiu, oribil ce spun. In nici un alt oras dintr-o tara civilizata nu vezi mai mult de 2 maidanezi, la noi sunt cu miile. Poate ca tu nu iesi in parc sa alergi sau poate nici nu mergi prea mult pe jos. Dar, sa stii si tu, maidanezii te ataca asa, din senin. Nu stau sa discut motivele, instinctele. Tu iti vezi de drumul tau si ei te ataca.
Asta cu eutanasierea nu ne iese, nu vrem sa avem mainile patate de sange, inteleg acest lucru. Dar hai macar sa ii castram, sa nu se mai inmulteasca atat. Sa-i castram, gata. Viata de maidanez nu dureaza mult, te mai omoara alti caini, mai da o masina peste tine, mai mult de 1-2 ani nu vietuiste maidanezul.
Si cum anume esti tu om, cand ajuti niste caini care ataca alti oameni pe strada?