Originally Posted by Windom:
Originally Posted by bremen1980:
Windom mi-ai facut pofta de P.Roth si am gasit '' Pastorala americana'' la biblioteca.O citesc in romana si cand ma dor okii o ascult in format audio citita de Ron Silver.O carte foarte buna care-mi aminteste de cartea lui Saul Bellow '' Darul lui Humboldt ''
http://thepiratebay.org/torrent/5851082
|
Cam in cit timp dai gata o carte? Intreb pentru ca spuneai ca te dor ochii la un moment dat si ma gindeam ca ai obiceiul de a incheia socotelile cu cartea respectiva intr-o "sedinta" sau doua. Si eu am problema asta, daca citesc mai mult de 2 ore incontinuu, incep sau ochii sau capul sa protesteze. La mine depinde si de momentul zilei (seara citesc cel mai bine). Dar, in general, imi place sa savurez o carte, sa nu o termin prea repede. Astfel ma pot familiariza cu personajele si cu lumea respectiva and that's pretty cool. In ceea ce priveste cartile in format audio, nu m-au prins. Nu ma pot concentra, ma plictisesc repede ori adorm.  Am incercat sa ascult The Portrait of Dorian Gray dar am cedat pe la jumatate.
|
conteaza foarte mult cum e citita cartea si as spune chiar de cine, pentru ca in fond e ca o interpretare. am gasit la un moment dat o gramada de carti in romaneste, produse de o asociatie pentru cei cu probleme vizuale. titluri bune, dar n-am reusit sa ascult nimic, voci fara intonatie, plate, pitigaiate, neconvingatoare de iti fuge gandul in alta parte imediat.
in schimb am gasit multe excelente, citite de michael york, jeremy irons, peter coyote si alti tipi necunoscuti dar foarte talentati, de la edituri ca random house, truesound. recent am (re)ascultat zbor deasupra unui cuib de cuci citita de christian slater excelent.
apoi in franceza iarasi am gasit o gramada, citite de jeanne moreau, michel piccoli, fabrici luchini si multi alti actori talentati. ilustratia muzicala contribuie si ea la atmosfera. in the third man de graham greene, ascultata de curand, tema muzicala principala era, of course, the harry lime theme. cartile audio sunt ca niste productii care trebuie regizate, ilustrate muzical, interpretate, deci daca vrei productii bune trebuie sa le cauti.