Si eu citesc cel mai bine seara.De obicei merg cu 2-3 carti in paralel cam 7-10 zile.Ma dor ochii dupa 2-3 ore .Fac un cocktail de literatura ,istorie ,politologie ,memorialistica ,s.a.m.d. Literatura de calitate o citesc mai incet tocmai pentru ca asemenea unei vaci trebuie s-o rumeg ca sa pot s-o asimilez bine.

.Saptamina trecuta am avut :
Updike '
'Fugi ,Rabbit '' ,
''Micul dejun al campionilor'' de
Vonnegut si '
'Nimicul de temut '' de
Julian Barnes.Saptamina asta
''Cupa vietii ''de
Bulgakov, '
'Pastrorala americana '' de
Roth si ''
The Cambridge Companion to Modern American Culture''.Nu citesc nimic de genul :''L-am cautat dar nu l-am gasit ;orgasmul explicat gospodinelor'' , ''Cistiga mai mult decit seful tau incompentent'' ,''Cum sa agati fotomodele chiar daca stai cu parintii '' .etc.
Seara cit mai putin televizor (si net in ultima vreme) ;la miezul noptii bag la greu carti audio s
(No Country for Old Men ,Heart of Darkness, The Day of the Triffids,mult
PK.Dick )cam 60-90 de minute.De la 14 15 ani sufar de insomnie si partea buna este ca uneori chiar adorm cu asemenea carti .Asta vara pe caldurile alea avem niste cursuri universitare de istorie americana citite de o tipa cu o voce mai plictisitoare decit o functionara de posta .Efectul era- somn instantaneu dupa 10-15 minute.Din pacate n-am mai nimerit o asemenea voce la alte audiobookuri

.
Tot ciclul asta de lectura ma tine doua luni apoi ma satur si incep s-o las mai moale si o dau pe lectura usoara reducind si ritmul de lectura (o carte varza la doua saptamini ).