Thread: "Eva"
View Single Post
Old 11 Nov 2010, 17:25   #55
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dragä electricfeel,
Te cred pe cuvânt cä tu esti fata lui Adrian - desi, la cum se jongleazä pe-aici în ultima vreme cu clonele si mistificärile... naiba mai stie ce sä credem si ce nu.
(Totusi, îti voi pune o întrebare, prin mesaj privat, ca sä mä conving.)
Nu stiu dacä esti la curent, dar l-am cunoscut pe Adrian în seara vizionärii de la Light Cinema. Desi era foarte nemultumit de tonul extrem de critic al cronicii mele, a înteles cä nu e nimic personal la mijloc (anterior, ne-am väzut doar în treacät la niste receptii, si n-am interactionat nicicum - nici direct, nici indirect), si ne-am strâns mâna.
Dacä reusesti sä întelegi cä exigenta criticä nu e sinonimä cu räutatea sau ranchiuna, vei avea numai de câstigat. (Iti dau un exemplu: în 1994, filmul meu a fost desfiintat färä drept de apel de doi oameni care-mi sunt foarte dragi si apropiati - si la fel au rämas si pânä acum: Tudor si Nae Caranfil.)
In fine, retine cä, pentru a apära un film criticat de altii, mult mai eficiente sunt argumentele rationale si profesionale, decât remarcele dispretuitoare la adresa preopinentilor (asa cum se întâmplä în majoritatea cazurilor - atitudini gen: "voi sunteti räi, snobi, va dati mari critici; noi suntem poporul, numai opinia noasträ conteazä!" Am simplificat, desigur, but you got my point.) La asa pozitie, asa replicä - nu? Legea actiunii si reactiunii.
In fine, o ultimä întrebare: ai idee, cumva, de ce în ziua de 6 noiembrie, a.c., userii adrianpopovici si lalaby au folosit acelasi IP?

L.E.
Stai, rvn, nu te îniepta. Sä vedem. Poate e într-adevär fiica lui Adrian, iar lalaby o fi altä rudä, vecinä, etc... Sä vedem.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif