Originally Posted by Liviu-:
Felicitari, ai dovedit inca o data cat de superficial esti... daca mai era nevoie.
Totul se petrece in subconstient. Nu iti aduci aminte ce e in subconstient, dar de acolo vine emotia care te face sa adopti o anumita atitudine fata de un lucru. Practic lui ii va veni din proprie inspiratie ideea pe care a implantat-o echipa lui Cobb. El nu stie ca altii au implantat-o, nu isi aduce aminte cum a dobandit-o, vine de la sine, ca si cum ar fi o idee proprie.
|
Gresit.
Emotiile cu privire la ta-su isi au fundamentul in amintiri, in experientele si clipele pe care le-a petrecut cu el, nu in vise.
Tu iti iubesti mama. Sa presupunem ca dormi si visezi ca maica-ta te omoara, cand te trezesti o urasti?
Originally Posted by danonino:
In film, visul apare ca un drog. Toti se sedeaza pentru a visa. O proasta se sinucide, ca sa nu mai fie trezita de barba-su.
|
Visul apare pentru anumite persoane ca un drog, dar e, intr-adevar, si in realitate un drog. Toti avem vise, iar unii, pentru ca n-au nici cea mai mica sansa de realizare a lor in realitate, ar ceda realitatea in fata visului. Oamenii se drogheaza in fiecare zi pentru a scapa de realitate, un drog precum visul e un fel de drog suprem.
Cat despre proasta care se sinucide, ma gandesc ca te referi la Mal, ca nu-mi aduc aminte de alt suicid in film. Se pare ca tu ai inteles pe dos, ea se sinucide tocmai pentru ca are impresia ca inca ar fi intr-un vis. "Barba-su" e ala care nu vrea sa se mai trezeasca, tocmai pentru ca el realizeaza ca n-are din ce sa se mai trezeasca.
|
Adica tu spui, ca Mal nu mai stia care lume e reala si care nu? Wow. Nici nu zici ca e consumatoarea de droguri ideala.
"Are impresia ca inca mai e intr-un vis" Hmm. Atunci e proasta rau. Adica are atata experienta cand vine vorba de visat, si-a pus casa natala in mijlocul unui rau, a construit un oras. In mod uimitor, ea cand avea cutitul in mana si credea ca viseaza, nu s-a putut gandi: "Ma, daca tot visez, atunci sa transform cutitul asta intr-o testoasa."
Despre substanta e discutabil, dar cand vine vorba de logica cred ca ai tratat in mod superficial filmul si ti-a fost prea lene sa folosesti ceea ce ti se pare ca-i lipseste filmului: inteligenta.
|
M-am uitat la tine si am observat ca te descurci fara.
Filmul asta, ca poveste centrala, e la nivelul lui Transformers.
|
Tu, ca persoana, esti sub nivelul Transformers. Pacat, observ ca ai creier, n-ar strica sa-l folosesti mai des ca altfel se atrofiaza.
|
Apreciez astfel de sfaturi, mai ales cand vin dintr-o experienta personala.
S-au vrut inteligenti baietii care au facut Inception, film pe care il consider a fi facut de snobi si pentru snobi.
|
Daca si asta e film de snobi inseamna ca habar n-ai ce-i aia cinematografie. Imi pare rau, dar esti paralel cu fenomenul...
|
M-a indus in eroare faptul ca e analizat cu atata interes si pasiune, articolele complexe de care are parte un film cu un subiect penibil. Filmul nu vorbeste despre viata, societate, bani, anumite conditii ale omului, vorbeste despre fatpul ca niste baieti isi fac aparitia in visul unuia. Si cam ce as putea eu sa invat de la acest film? Sau cum ar putea sa ma puna pe ganduri? Nu e dezbatut nimic serios, nimic important. E doar o idee infantila aparuta pe ecrane care cade in penibil prin importanta care si-o acorda.
Da, efectele speciale a fost misto. Bataia din hotel si trenul de pe sosea, in mod special.
|
Din ce ai tot vorbit tu despre filme se pare ca asta apreciezi in mod special, de unde si pasiunea pentru un film cu o poveste mediocra precum cea din Star Wars.
|
Da, da, da.
Eu ma uit la Dr. House pentru efecte speciale, nu pentru scenariu si personajul eponim.
Fight Club este iarasi un film cunoscut si apreciat pentru efectele speciale, nu pentru mesajul sau.
Si da, Star Wars imi place. Star Wars RULES!
E o poveste pentru copii, care nu se ia in serios si care are loc intr-o lume, intr-un univers fabulos.