View Single Post
Old 04 Nov 2010, 00:51   #215
matmircea
Veteran

matmircea

Originally Posted by rvn:
multumesc dulapului inca o data, pentru colaborare.
asa cum ii spuneam si lui, puteti opta pentru Viena ca destinatie pentru vacanta de Craciun/ Revelion.
cu siguranta va va costa aproape ca in Romania( la snapanii autohtoni), dar merita 100% sa faceti efortul de-a ajunge pana acolo. pana la urma nu e chiar asa departe, cum isi inchipuie unii dintre voi.
incepand din luna noiembrie, Viena se imbraca de sarbatoare. vienezii stiu sa atraga turistii tot timpul anului, dar targul de Craciun depaseste orice asteptari.
sunt atatea lucruri frumoase care iti incanta ochiul, cel putin noaptea, cand milioanele de beculete in diverse forme si culori se aprind, totul e de vis.
cladirile aflate pe bulevardul Ring, cea mai cunoscuta artera a Vienei, sunt gatite de sarbatoare, astfel incat sa-ti ia ochii si sa ramai ore in sir pe strada sa le admiri.
va recomand hotelurile aflate la periferie, ca sunt cam la jumatate de pret de centru, dar o varianta buna ar fi si cele de pe Mariahilfer Strasse, fiindca puteti face shopping in voie.
se gasesc de toate in perioada asta in Viena, bani sa ai!
sfat: nu va repeziti totusi sa cumparati globulete( poate doar unul, daca nu rezistati tentatiei).
pe cat sunt de frumoase , pe-atat sunt de scumpe si nu stiu daca merita sa dai chiar si cateva milioane pe unul singur.
in rest, BON VOYAGE!
vreau sa vad si eu peste ...ani si in Romania asa..poate in Alba Iulia..dar slabut..foarte slabut comparabil cu ce e in Viena
matmircea is offline   Reply With Quote sendpm.gif