Alex, Rifa - time-out!
Rifa, alextreme93 are tot dreptul de a-si exprima opinia. Ca nu esti de acord cu parerea lui, e altceva. Nici eu nu sunt de acord cu tot ceea ce scrie...de ex. mie mi se pare ca Inception esurprinzator de revizionabil. S-a intamplat sa il vad de doua ori (neintentionat

) si chiar daca stiam chiar si unele replici de pe rost, tot mi s-a parut enjoyable. In plus, cu ocazia asta am urmarit si verigheta lui Cobb si intr-adevar, e prezenta doar cand acesta viseaza. Mie mi se pare ca ofera raspunsuri la absolut toate intrebarile - de fapt, asta e mica problema pe care o am cu filmul, ca prea se forteaza sa nu lase vreun dubiu si sa dea o explicatie logica, dar de cele mai multe ori pompoasa, pentru orice nelamurire. Publicul nici macar nu apuca sa isi puna vreo intrebare, ca deja primeste totul servit pe tava. Finalul e happy - no doubt about it, cel putin nu pentru mine, dar nu ma deranjeaza. Prefer un final care sa-i confere filmului "closure", decat varianta lazy ca totul a fost un vis. Daca esti atent la dialog, la partea in care Cobb spune ca mereu te trezesti in mijlocul unui vis, nestiind cum ai ajuns acolo si vezi secventa din avion, unde Cobb&Co. "revin" de unde au plecat, deduci ca nu poate fi vorba de un vis.
Hai Rifa, nu fa acum pe Domnul Moralitate Imaculat 100%...ce conteaza in ce...ehm..."conditii" l-a vazut? Bine ca a facut-o si ca si-a dat interesul

. Vorba aia, sa arunce cu piatra cel care nu a facut vreodata asta. I'm a movie-lover, movie-goer and movie-buyer myself, daaar hai sa nu fim ipocriti.