View Single Post
Old 02 Nov 2010, 04:18   #39
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by Chambord:
^quite funny review

dar sa recapitulam: cei care l-au vazut nu l-au placut ,cei care vor sa-l vada sunt cu inima indoita iar criticii straini l-au iubit LA NEBUNIE. Deci ?

Eu l-am vazut si mi-a placut.... Consider ca e unul din cele mai bune filme ale lui Fincher...

Sunt niste greseli pe-aici mari de intelegere a filmului... In primul rand filmul e "science-fiction"... majoritatea dramelor nu s-au intamplat in "real life" iar David Fincher a recunoscut asta... In al doilea rand filmul bate exact spre socialul zilelor noastre... am citit pe-aici ca domne... filmuletul asta ar fi o poveste a "3-4 tipi care s-au invartit in jurul realizarii acestui proiect"... Nu am putut sa citesc ceva mai eronat/aberant pe ziua de azi... Probabil asta e unul din motivele pentru care afara filmul este laudat iar noi suntem (ca deobicei) aia mai cu mot, aia mai destepti ... Problema e ca "prostutii" aia de pe-afara sunt mai in tema cu acest fenomen... la noi Facebook castiga teren de nici un an de zile pe cand afara in momentul de fata Facebook nu mai e doar un alt site de socializare... La ei Facebook face parte din societate si putem spune ca este prima societata internautica "legitima"... In rest toate cele bune... aruncati cu rosii in el la urma urmei cui ii pasa?
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif