Prezint scuze tuturor cititorilor acestui topic, pentru prezenta în el a unor mesaje ca acesta de mai sus, care pe lângä insulta de o mitocänie obscenä la adresa unui mare numär de oameni, are la bazä o motivatie nu nulä, ci cu semnul minus: userul care l-a postat nu a väzut filmul, refuzä sä-l vadä, si si-a impus singur convingerea cä e un film prost si inutil (conform obiceriului säu constant de a emite verdicte despre lucruri pe care nu le cunoaste).
Ar trebui sä sterg acest mesaj, sau sä-l mut într-unul dintre cele douä topicuri proprii unor asemenea manifestäri ("Offyopic Asylum" si "Habar n-am, da' vorbesc!"), dar administratia forumului si un numär de useri binevoitori dar dezorientati mi-ar reprosa cä abuzez de functia mea, si cä-l persecut pe autor.
Asa cä, deocamdatä, mai tolerez aceste comportamente patibulare - si le condamn doar din perspectiva de simplu user. Cititi si vä dezgustati.
Totusi, e foarte posibil ca, în momentul cänd vor atinge din nou cote insuportabile, sä trec peste orice protectii la adresa respectivului si sä le expediez sumar în topicurile unde-si au cu adevärat locul.
Last edited by Pitbull : 01 Nov 2010 at 07:39.
|