Ghevarule, de ce te iei dupä Keep si vorbesti despre ceea ce nu cunosti?
Nu stii ce-i aia film de montaj, nu întelegi conceptul, si-ti dai cu presupusu' ca românasu' care se pricepe la toate.
Orice analizä a unui astfel de film are sens - ceea ce nu stii tu, e cä genul, dincolo de simplitatea lui aparentä, e foarte complex. Existä foarte multe lucruri de analizat si de pus în rând cu filmele artistice. Dacä nu le stii, DESCOPERA-LE, nu te repezi cu: "ce nu se vede, nu existä!"
Cu riscul de a te supära (pe care mi-l asum, fiindcä mai bine încerc sä te ajut, decât sä mä îmbufnez dupä reactiile exagerate ale lui Keep în atâtea situatii similare), te sfätuiesc insistent: când nu cunosti ceva, INFORMEAZA-TE, nu vorbi ca sä n-adormi. Si nu e vorba numai de un produs în sine (un film, o piesä, o carte...), ci si de un întreg domentiu teoretic si practic.
Ce-ar fi ca eu (cä tot mi s-a rupt filmul la matematicä prin clasa a IX-a), sä mä apuc acum sä zic despre matrici: "aia nu-i matematicä dom'le, n-ai cum sä faci operatii cu ele, cum adicä sä aduni niste pätrate pline cu numere? Sunt doar niste covorase, presulete, lucru manual, artä decorativä cu cifre!" Päi nu m-as face de râs? Päi m-as face! Si asa mi-ar trebui!
Last edited by Pitbull : 30 Oct 2010 at 19:53.
|