View Single Post
Old 30 Oct 2010, 19:34   #284
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Originally Posted by rvn:
c.
daca analiza lui Pitbull ti s-a parut inutila poate incerci sa o "digeri" pe cea a lui ALS.
daca nici asta n-o sa te convinga de faptul ca documentarul lui Ujica nu este doar o insailare de imagini binecunoscute, asa cum credeti voi, atunci chiar aveti o placere perversa de va da cu parerea despre lucruri de care n-aveti habar.

Nu doar a lui Pitbull. Orice analiză a unui astfel de film. Şi ALS scrie mai mult despre Ujică, Ceauşescu, că despre film ce să spui? Tot colaj e. Ce-ar fi să facem un film doar cu secvenţe din "Casablanca", "Război şi pace", "Avatar", you name it, ţesute în mod inteligent? Ar fi mai original, dar tot e ceva ce seamănă cu remixurile din muzică.
Nu e nici un fel de plăcere, perversă, nici atât. L-am citi pe Ujică, îmi place, bravo că a făcut filmul, e util şi instructiv pentru cei care nu au prins "iepoca", dar nu prea e nimic de analizat şi de pus în rând cu filmele artistice.

Rvn, la prima întrebare, da, am fost membru de partid, doi ani, că m-au făcut. Dacă vrei, îţi dau şi detalii.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif